maanantai 13. joulukuuta 2010

Yhyy, oon luuseri!

Mitä enemmän sitä ajattelee syövänsä normaalisti ja laihduttavansa hitaasti, sitä kaukaisemmalta koko ajatus tuntuu- ainakin jos syö kuin mikäkin läskiporsas. Hyh, eiliset kalorit olivat jotain aivan järkyttävää, vaikka söinkin 'normiruokaa', 2200 kCal. Hyi, hyi, hyi!

Noiden kaloreiden takia nyt ei tule mitään vähääkään järkevää mieleen, kun ärsyttää niin paljon. Voin vaan huokaista helpotuksesta, että vaa'alle ei tarvitse mennä ja voin korjata tilanteen ennen ensi maanantaita. Eihän tässä ole menetetty kuin yksi päivä.

Eli nyt siis laitan itselleni ainakin sellaisen säännön, että KALORIT EI SAA MENNÄ YLI 1200, mieluiten pysyisi siinä 1000 kalorissa. Ja ton säännön on nyt pakko pysyä!! Tänään meen suoraan töistä aerobiciin, joka onneksi vähän keventää mun mieltä ja toivottavasti myös läskejä.

Taas uusi lukija. =)

-mandy

4 kommenttia:

  1. Mulla sama juttu, eiliset kalorit meni aika yli, enkä jaksanu edes rupea laskemaan. Ajatukset tällä hetkellä aika sekaisin, kun joulukin ovella. Ahdistus iskee taas.

    Mut tsemiä sulle :)

    VastaaPoista
  2. Hei se ei haittaa jos oot kunno ruokaa syöny. Mieti jos vaikka oisit vetänyt ton verran suklaata. Paljon parempi et kunnon ruokaa :-) ainakin aineenvaihdunta on parempi. Eikä se junnaa paikalla. Ja olet liian pieni. Tiedän sen. Ps. Oot ihana tottakai kaikki liittyy lukeen <3

    VastaaPoista
  3. Voi..tiedän tunteen,mutta se että oli normiruokaa on hyvä!Oot jo valmiiks tosi pieni niin ei se sua lihota.Niin ja maanantaihin on vielä aikaa.Ite yritän olla laskematta kaloreita,mutta jotenkin alitajuisesti sen kuitenkin teen(tätä takana jo se 10vuotta kuitenki).Ahdistun kans hirveesti jos kaloreit liikaa..Mut paljon tsemppiä sulle:)<3

    VastaaPoista
  4. Mut välil ku syön 2000 kcal karkkia nii laihdunkin vaan, karkis ei kyl oo mitää vitamiineja :D Ja sillon pystyy olee seuraavan päivän syömättä. Sillo aina pystyy olee seuraavan päivän syömättä jos syö edellisenä päivänä paljon koska tulleet ruoat ahdistaa ja maha pömpöttää. Hymiöks tähä tekstiis sopii :) tai :( ?

    VastaaPoista