tiistai 9. maaliskuuta 2010

46,9kg

Pidin eilen sittenkin paaston. En jaksanut syödä. Enkä jaksa nyt kirjottaa.

Ei lisättävää.

<3Mandy

EDIT//

Vittu multa rupes tulemaan verta nenästä. Mitäköhän mun pitäis tehdä, kun ei oikein huvittais syödä. Mä varmaan kuolen tähän kohta. Perse.

6 kommenttia:

  1. Oot ihan oikeassa kyllä. Mä vaan oon hirveä vatvoja enkä oikein ymmärrä miksi jonkun pitää käyttäytyä niin raukkamaisesti, ettei voi suoraan ja mun mielestä ihan asialliseen kysymykseen vastata. Ikävää lopettaa jaksoja elämässä näin :/ Kai mä sitten olen "puhuja", haluan puhua jutuista ennemmin kuin jättää, ja J näyttää taas sitten olevan "karttelija" tai vastaava. Ärsyttää niin et ei meinaa veri kiertää.

    VastaaPoista
  2. koita jaksaa syyä ja noin, elä luovuta! voimia sulle oikeesti taas!!

    VastaaPoista
  3. Siinä kahdenkympin paikkeilla, olen ah niin salaperäinen enkä kerro tarkemmin :DD

    VastaaPoista
  4. sun paino tippuu ihanaa vauhtia!!! oon niin kateellinen!!:o mitä sä oot syöny viime aikoina? vai ootko vaan pitäny paastoa?:D

    VastaaPoista
  5. Apua! Mä en haluu et sä kuolet. en todellakaan. oot oikeesti tosi pahassa tilantessa,koska jos et voi edes juoda kun sua alkaa ahdistamaan nestepaino. :( en oieasti osaa sanoa muuta kuin, että yritä pärjäillä ja pysyä hegissä!♥

    VastaaPoista
  6. Jotenkin mä tajusin vasta sun tilanteen kautta, miten sairas maailma tää on, miten kaunis ja miten vaarallinen. Oikeesti en haluu joutua samaan tilanteeseen, enkä haluis kenekään muunkaan joutuvan. Ja sitten kun ajattelee minkä takia on valmis vaikka uhraamaan oman henkensä niin jotenkin...ja silti on niin älyttömän vaikeaa olla pyrkimättä täydellisyyteen, laihuuteen ja elää itsensä kanssa. On nii helvetin vaikeeta olla laihduttamatta ja tietää omia rajojansa. Ja vaikka aloittais laihduttamisen terveellisellä syömisellä, se riistäytyy kuitenkin näännyttämiseen eikä enää lopulta uskalla syödä laisinkaan. "Elämä on katoava luonnonvara"

    Voimia sulle!!♥♥♥

    VastaaPoista