torstai 8. huhtikuuta 2010

EI EI EI NÄIN!!!!!!!!

Vittu oon pilanne kaikens syömällä itteni vitun läskiks porsaaks. Tuntuu kuin tää olis joku kirous, että aina kun tuun kirjottamaan tänne, että mulla menee paremmin, niin seuraavana päivänä mulla menee kaikki vituiks. Oon totaalinen luuseri; oon pitkällä saikulla, mulla ei oo mitään elämää ja nyt vielä menen lihoamaan. Mä en onnistu missään. Oon niin säälittävä, että ittenikin OKSETTAAA!!!

<3Mandy

4 kommenttia:

  1. Kaikki mokaa joskus :) nyt on taas paljon parempi päivä <3 kyllä se siitä!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos piristävästä kommentistasi <3 Paremmat päivät on sulla ja mulla taas edessä, tsempataan ja kaikki menee taas hyvin <3

    VastaaPoista
  3. Ei se oo kamalaa jos kerran tulee syötyä vähän enemmän, voit aina kuluttaa sen pois :) Tsemppiä! Ja muista laittaa rasti tohon 47 ruutuun, viime postauksessa pääsit sen ali jo!! Oot nyt niin ihailtavan laiha, ei mitään hätää jos syöt kerran vähän enemmän, se ei näy vaa'alla kauaa ku tsemppaat ittees taas :)

    VastaaPoista
  4. Kyllä se siitä.. ei se yks epäonnistuminen vielä pilaa mitään, mutta jos annat sen viedä sun taistelutahdon, ja annat kaiken luisua alaspäin, niin se vie! Nyt sä voit vaan nostaa leuan ylös ja tsempata.

    Sitäpaitsi satunnainen pikkumässy voi joskus buustata oudosti aineenvaihduntaa. Ja ainahan isomässyn jälkeen voi vaikka paastota seuraavan päivän.

    VastaaPoista