keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Vittu mä kuolen tähän.

Mä vaan tiedän, ei oo enää paluuta,vaikka kuinka yritettäisiin. Mä en koskaan enää pysty syömään, enkä olemaan normaali. Oon niin säälittävä!!!

<3Mandy

8 kommenttia:

  1. Todellakin säälittävä. Kuvittelet tulevas onnelliseks vaikka kuinka laihduttaisit, mut se ei tee sua onnellisemmaks päinvastoin. Todennäkösesti kuolet tai makaat tulevaisuutes letkuissa ellei lähimmäises anna sun kuolla :D Se se vasta on ihailtavaa ja mahtavaa elämää.

    VastaaPoista
  2. Sä et ole säälittävä.

    Ja sä pystyt mihin vain, kunhan tarpeeksi uskot, halut ja yrität. Normaalia on vaikea määrittää ja harvempi ihminen edes on sitä. Mitä koko sana normaali edes tarkoittaa ?

    Sun pitää ymmärtää se, että laihempana et välttämättä ole onnellisempi. Vaan sun pitäisi yrittää hyväksyä itsesi tuollaisena kuin olet, sitten sä pystyisit olemaan onnellinen.

    Mutta kuitenkin paljon voimia ja jaksamisia <3
    halauksia.

    VastaaPoista
  3. Eräs ystävä on tosi pahasti sairastunut anoreksiaan, ja ilmeisesti myös bulimiaan. Ihan kamalaa kattoa vierestä kun se tuhoaa omaa kroppaa ja elämää olemalla syömättä. Mä todella toivon että sä löydät sen sun ongelmien ytimen sen sijaan että yrittäisit kontrolloida kaikkea kontrolloimalla syömistä. En oikein osaa auttaa, mutta toivon sinne parasta. Ps. Toivottavasti tää blogi ei oo se, mikä tukee sun laihduttamista. Ei oo välttämättä hyväksi keskustella samasta ongelmasta kärsivien kanssa siitä, kuka on kamalin sotanorsu, jos kaikki on oikeesti luurankojen näkösiä, heikkohermoisia otuksia, jotka kärsii ahdistuskohtauksista ja unettomuudesta.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Ensinnäkään mä en kuvittele tulevani onnelliseksi, vaikka laihtuisin kuinka. Tää on vaan juurtuni pahasti mun mieleen ja olen saanut apua tähän sairauteeni. JA TOISEKS!!! Mulla on ihan helvetin ihanat läheiset!!!

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Kiitos kommentistasi. Kyllä mä tiedän, että mä jossain syvällä sisimmässäni haluan parantua. Siks pidänkin nyt muutaman päivän blogilakkoa! :D<3

    VastaaPoista
  6. Moni muukin on käyny psykalla, osastolla ja painanu 41kg (/167cm/15v) enkä todellakaan "leijunu" sillä sillon, päin vastoin häpesin. Ja niin kannattais sunki.

    VastaaPoista
  7. Jos mä sun mielestä leijun tällä niin tunge saatana pääs vittuuuuuuuuuuuuun. Oon niin vitun täynnä tätä paskaa joten älä saatana tuu mua molarisoimaan vaan vaihda vittu blogin osotetta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  8. Ja toiseks mun varmaan ykskään kaveri ei tiedä tästä, enkä voi puhua tästä melkein kellekkään. Tää on mun päiväkirja GET IT!

    VastaaPoista