torstai 12. elokuuta 2010

Raskas viikko...

Enpäs oo taas päässytkään muutamaan päivään koneelle, joten tää kirjoittelu jäi vaihteeksi tossa alkuiikosta, vaikka suunnitteilla oli ruveta kirjoittelemaan edes hieman säännöllisemmin. Multa nimittäin leikkas kone kiinni. En tosiaan tiedä mikä siihen tuli, se vaan yhtäkkiä simahti, palo ja rupes heittää kipinää. Nyt J toi kuitenkin himaan aivan superihanan uuden tietokeen. Pitää vaan opetella vielä käyttämään sitä, niin postauksia alkaa tulla enemmän. No mutta asiaan.

Mä en oo saanut vielä kunnolla kiinni tästä mun ehkä safannesta laihdutusporijekstista. Heh, ilkikurinen oravanpyörä. Viikonloppuna oli mun pikkuveljen rippijuhlat, joten turha varmaan edes puhua mistään kohtuullisista kalorimääristä. Viikkokin on mennyt palautuessa niinsanottuun normaalipainoon- ja rutiineihin, koska paino rupes hipomaan lähes taivasta sunnuntaina. Vaaka tänään:

paino: 50,5kg

Jotenkin niin turhauttavaa. Miksi sitä painoa ei osaa sillon arvostaa, kun se oikeasti on suhteellisen pieni tai ainakin alhaine? Anyway, mä aion nyt kuitenkin alottaa tän "projektin" silleen hiljalleen. Oon syönyt aika pitkän aikaa melko normaalisti, joten on sanomattakin selvää, ettei mitkään hysteeriset nestepaastot varmaankaan toimi odotetulla tavalla tai ainakaan pitkän kaavan tähtäimellä. Lähtökohdaksi otan siis 800kcal/ päivä, tietysti pienempi luku olisi parempi, mutta max 800. Rupeen taas listailemaan näitä ruokia yms. juttuja tänne säännöllisesti, että pääsen alkuun.

Ei kai tässä muuta tältä erää.. (pitää päästä taas tähän bloggailun makuun)

<3Mandy

2 kommenttia:

  1. Älä kiltti aloita laihduttamista taas. Elämänsä tuhoaminen ja ihmisraunioksi päätyminen ei ole tavoiteltavaa. Mikä siinä laiduudessa on niin hienoa?

    VastaaPoista
  2. Kiitos♥

    No, ei se todellakaan mikään pieni luku ole vielä (n.53kg), mutta ihmetyttää kun en ole enää edes yrittänyt laihduttaa : D Pikemminkin syönyt AIVAN liikaa...

    VastaaPoista