torstai 9. joulukuuta 2010

Keskinkertainen viikko.

Tää viikko on ollut laihdutuksen ja kaiken muunkin suhteen tosi tylsä ja keskinkertainen. Oon syönyt suhteellisen normaalisti ja liikuttuakin on tullut hävyttömän vähän. On ollut niin paljon kaikkia tärkeitä asioita, joten aikaa ei oo ollut oikein mihinkään. Paino jummaa paikoillaan; ei nouse, eikä laske. Toisaalta se on kyllä ihan hyväkin asia, koska ei ole tullut mitään ylimääräisiä paineita vaa'asta. Ei tuu mitään hepuleita lihoamisesta, mutta ei tule himoa laihduttaa nopeampaa. Mä ajattelin muutenkin ottaa sellasen punnituspäivän kerran viikossa ja päätin, että se on tiistai. Samalla sitten kerron sen aina myös teille.

Tänään meen pitkästä aikaa tanssiharkkoihin. Mä en varmaan osaa siellä enää mitään, kun tässä on kahden ja puolen viikon tauko, kun oon viimeksi käynyt. Harmittaa. Muutenkaan mä en pysty tarpeeksi painottamaan sitä, kuinka tärkeää liikunta on laihdutuksessa nim. kokemusta on. Jos laihduttaa pelkästään ruokavaliolla, ei paikat kiinteydy vaan jää sellasiksi inhottavan pehmeiksi. En tykkää yhtään. Kaikki liikunta on hyvästä; arkiliikunta, hikiliikunta, tanssi, siis ihan kaikki, kunhan liikut.


VINKKI! Jo 3 minuuttia riittää! Jos et saa järjestettyä aikaa jumppatunnille, ota arkiliikunnasta hyöty irti. Jos kävelet päivän jokaisena tuntina kolme minuuttia, energiaa kuluu viikon aikana enemmän kuin kahdessa tunnin mittaisessa jumppatunnissa.

Evitasta luin :) Kuka vielä vähättelee arkiliikunnan hyödyllisyyttä? :D


Harkkojen jälkeen pitäisi mennä istumaan iltaa yhdelle kaverille muutaman tytön kanssa. Varmaankin ihan kiva päivä tiedossa. Toivottavasti ne ei oo kuitenkaan sinne ostanut mitään herkkuja, vaan tää perjantai menis vaan alkoholin voimalla. Ennen harkkoja käyn kyllä vetäsemässä jonkin ruisleivän tai salaatin, mutta muuten en jaksais tänään kyllä herkutella. Noh, se jää nähtäväksi.

Mukavaa viikonloppua kaikille, ja kiitos ja kumarrus uusille lukijoille. Kohtahan mä voisin tehdä jonkun vähän spessumman postauksen, kun teitä on jo niin paljon :o

-mandy

4 kommenttia:

  1. Hyvää viikonloppua sulle :) <33

    VastaaPoista
  2. Hyvää viikonloppua mussu <3 muista nauttia. Ja syödä sen verra et aineenvaihdunta pääsee liikkumaan. Oot tärkeä. Ja nyt tsemiä. Punnitus päivä on tosi hyvi idea niin ei joka ilta tarvii olla ahdistunut aamun luvuista :-)

    VastaaPoista
  3. Tosi jännä toi 3minuuttia juttu... pitäis varmaan oikeasti alkaa liikkua enemmän, koska "pehmeä" on yks viimeisistä sanoista, joita haluaisin itseeni liitettävän :S
    ihana taas kuulla et miten sulla menee <3

    VastaaPoista
  4. hyvää viikonloppua :)
    en edes tiennyt tota 3min juttu. aika jännä :D ja ihan mukava tieto pakko myöntää.

    VastaaPoista